
استرس می تواند سرعت حرکت دندان ها و نتیجه درمان ارتودنسی را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله تاثیر استرس و راه های کنترل آن را بررسی می کنیم.

دندان نیش بیرون زده یا نهفته می تواند ظاهر لبخند و عملکرد دهان را تحت تاثیر قرار دهد. ارتودنسی دندان نیش راه حلی موثر برای اصلاح موقعیت این دندان است.

کویل اسپرینگ ارتودنسی ابزاری فنری برای ایجاد یا بستن فاصله بین دندان هاست که در انواع باز و بسته استفاده می شود. با کاربردها و مزایای آن آشنا شوید.

مینی پلیت ارتودنسی ابزار کوچکی است که به کمک جراحی در فک قرار می گیرد و به حرکت دقیق تر دندان ها در درمان های پیچیده کمک می کند.

ارتودنسی می تواند فرم لب ها را تغییر دهد و باعث جلو یا عقب رفتن آن ها شود. تاثیر این درمان به نوع ناهنجاری فک و دندان و روش درمان بستگی دارد.

مسواک بین دندانی در ارتودنسی به تمیز کردن فواصل بین براکت ها و سیم ها کمک می کند و از تجمع پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

هایرکس یک تکنولوژی پیشرفته در ارتودنسی است که با تحریک بافت های دندانی، روند حرکت دندان ها را تسریع کرده و به بهبود نتایج درمانی کمک می کند.

ارتودنسی دندان خرگوشی می تواند به اصلاح لبخند و بهبود ظاهر دندان ها کمک کند. در این مقاله، مراحل درمان و هزینه ها را بررسی می کنیم.

انواع سیم های ارتودنسی شامل سیم های فولادی، نیکل تیتانیوم و شفاف هستند که هرکدام کاربردهای خاصی در مراحل مختلف درمان ارتودنسی دارند.

شل شدن براکت ارتودنسی می تواند به دلایل مختلفی مانند استفاده نادرست یا فشار زیاد رخ دهد. در این مقاله علل شایع و روش های درمان آن بررسی می شود.

ریتنشن پس از درمان ارتودنسی ، مهمترین مرحله ارتودنسی است چرا که پس از درمان ارتودنسی، دندان ها ممکن است تمایل به بازگشت به شرایط قبل را داشته باشند

برای عادت کردن به گفتار با اینویزیلاین، تمرین روزانه تلفظ و خواندن با صدای بلند می تواند مفید باشد. تأثیر الاینر ها بر گفتار و تلفظ معمولاً موقتی است.

زمان رویش اولین دندان دائمی پس از افتادن دندان شیری، معمولاً در دوره دندانی مختلط و در سنین ۶ تا ۷ سالگی کودکان آغاز می شود.

آپنه خواب یا وقفه تنفسی در خواب، یکی از مشکلات شایع تنفسی است که متخصصان ارتودنسی با اصلاح رشد فک و هدایت صحیح استخوانهای فک آن را درمان می کنند.

کش های ارتودنسی بین براکت های دندانهای فک بالا و پایین قرار می گیرند و با اعمال فشار کنترل شده باعث جابجایی دندانها و تراز کردن فک ها می شوند.

از زمان اولین مراجعه به متخصص ارتودنسی تا پایان دوره درمان و حتی پس از برداشتن دستگاه ها، معاینات منظم به تشخیص و رفع مشکلات احتمالی کمک می کنند.

ارتودنسی ثابت به دلیل کنترل کامل بر دندانها، برای درمانهای پیچیده تر استفاده میشود و ارتودنسی متحرک بیشتر برای مشکلات جزئی و کوتاه مدت کاربرد دارد.

ارتودنسی رنگی با استفاده از براکت ها و کش های رنگی متنوع، به افراد این امکان را می دهد که رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنند و یا تغییر دهند.

دیاستما یا فاصله بین دندانها، به ویژه در دندانهای جلو، ممکن است به دلایلی مانند اندازه نامتناسب دندانها، مشکلات رشد فک یا عادتهای غلط ایجاد شود.

برداشتن ارتودنسی از روی دندانها در واقع آخرین مرحله درمان ارتودنسی است که باید توسط متخصص ارتودنسی با ابزارها و تکنیک ها خاص برداشته شود.